Maak een afspraak

Nieuw bij het centre?

Rechtstreeks met een arts

Prof Dr Maarten Albersen

Andrologie

Prof. Dr. Albersen studeerde af als uroloog en volgde nog een bijkomende specialisatie in de andrologie: mannelijke seksualiteit en fertiliteit. Hij is actief als uroloog-androloog en onderzoeker aan de KU Leuven en in het Life Expert Centre.

Meer
Dr Evert Baten

Urologie

Evert Baten is staflid binnen de Associatie Urologie Hageland en behaalde eveneens een Master na Master in de specialistische geneeskunde. Dr Baten is bijzonder geïnteresseerd in urologische infecties en zit in de eindfaze van zijn PhD over urologische infecties en antibioticagebruik

Meer
Dr Frans Missotten

Plastische chirurgie

Frans EM Missotten studeerde af als geneesheer van de “Facultés Universitaires Notre Dame de la Paix de Namur” en van de “Katholieke Universiteit Leuven” in 1977. Hij specialiseerde in de Plastische Heelkunde in London, Liverpool en Manchester en in de Cosmetische Heelkunde bij Mr. Frederic V Nicolle in Harley Street, London.

Meer
Dr Helena Van Kerrebroeck

Gynaecologie

Dr. Helena Van Kerrebroeck is als gynaecoloog gespecialiseerd in de urogynaecologie en laparoscopische behandeling van goedaardige gynaecologische aandoeningen.

Meer
Dr Lodewijk Van Wynsberge

Urologie

Dr Van Wynsberge is algemeen uroloog met focus op preventieve kankerscreening (oa prostaatkanker en blaaskanker), chirurgische en medische behandeling van urologische tumoren en second opinion uro-oncologie. Hij is mede oprichter van de Associatie Urologie Hageland (RZ-Tienen-Aarschot-AZ-Diest) en werkt ook in Life Expert Centre.

Meer
Nadine Wiemeersch

Kinesitherapie

Nadine Wiemeersch is gespecialiseerd in pelvische reëducatie en behandelt zowel urologische als gynaecologische klachten. Ook doet zij prenatale en postnatale begeleiding, steeds op individuele basis.

Meer
Prof Dr Patrick Willems

Genetica

Dr Willems is de oprichter en directeur van GENDIA (www.GENDIA.net), een netwerk van genetische laboratoria. Hij is de auteur van meer dan 250 wetenschappelijke publicaties, waaronder vele papers in toptijdschriften zoals Cell, Nature en The New England Journal of Medicine.

Meer