Dr Frans Missotten

Plastische chirurgie

  • Huid en weke delen tumoren
  • Handchirurgie
  • Reconstructieve heelkunde
  • Cosmetische ingrepen

Frans EM Missotten studeerde af als geneesheer van de “Facultés Universitaires Notre Dame de la Paix de Namur”, en van de “Katholieke Universiteit Leuven” in 1977.

Na zijn studies verhuisde hij naar Engeland, waar hij een opleiding begon in de Algemene Heelkunde. Hij werd “Fellow of the Royal College of Surgeons of Edinburgh in 1981 en “of the Royal College of Surgeons of England” in 1983. Tijdens deze periode werkte hij ook als research-assistent in hoofd-hals oncologie in het departement van Professor Philip M Stell, in Liverpool.

Hij specialiseerde in de Plastische Heelkunde in London, Liverpool en Manchester en in de Cosmetische Heelkunde bij Mr. Frederic V Nicolle in Harley Street, London. Hij kreeg zijn erkenning als Plastisch Chirurg in 1985. Eind 1987 keerde hij terug naar België waar hij zijn praktijk begon als Plastisch Chirurg in het Heilig Hart Ziekenhuis, te Leuven en in het Ziekenhuis Oost Limburg. Actueel werkt hij in Brussel, Chirec, Park Leopold Kliniek en in het Life Expert Centre te Leuven.