Dr Lodewijk Van Wynsberge

Urologie

  • Diagnose, behandeling en follow-up van de algemene urologische problemen
  • Preventieve screening van kanker (met inbegrip van prostaat- en blaaskanker)
  • Second opinion uro-oncologie, waarvoor een multidisciplinair advies kan worden aangeboden (oncologisch netwerk Vesalius)
  • Erectieproblemen & urologisch onderzoek i.k.v fertiliteitsstoornissen
  • Plasklachten bij zowel mannen als vrouwen, waarvoor een multidisciplinair advies kan worden aangeboden (Multidisciplinaire Bekkenbodemkliniek Hageland)

Lodewijk Van Wynsberge is staflid en mede oprichter van de Associatie Urologie Hageland (RZ-Tienen-Aarschot-AZ-Diest) sinds 2010.

Zijn focus ligt op de chirurgische en medische behandeling van urologische tumoren, naast de algemene urologie. Voordien deed hij twee jaar algemene chirurgie te UZ-Leuven, verbleef hij zeven jaar in een groot uro-oncologisch centrum te Villingen-Schwenningen (Duitsland) en daarna een jaar als jong staflid op de dienst urologie te UZ-Leuven.

U kunt bij hem terecht voor preventieve kankerscreening (oa prostaatkanker en blaaskanker) en second opinion uro-oncologie. Voor dit laatste kan een multidisciplinair advies aangeboden worden. Daarnaast diagnose, behandeling en opvolging van algemene urologische problemen.

Voor meer informatie http://urologie.rztienen.be