Experten

Onze experten zijn hooggespecialiseerde zorgprofessionals uit verschillende disciplines, met complementaire kennis en ervaring.
Zij engageren zich om multi-disciplinair samen te werken, te overleggen en een team te vormen rondom de patiënt.

Zij beschikken over een internationaal netwerk met geschikte partners om behandelingsplannen te evalueren, aan te vullen en uit te voeren.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTEN

Prof Dr Maarten Albersen

Andrologie

Prof. Dr. Albersen studeerde af als uroloog en volgde nog een bijkomende specialisatie in de andrologie: mannelijke seksualiteit en fertiliteit. Hij is actief als uroloog-androloog en onderzoeker aan de KU Leuven en in het Life Expert Centre.

Meer
Dr Evert Baten

Urologie

Evert Baten is staflid binnen de Associatie Urologie Hageland en behaalde eveneens een Master na Master in de specialistische geneeskunde. Dr Baten is bijzonder geïnteresseerd in urologische infecties en zit in de eindfaze van zijn PhD over urologische infecties en antibioticagebruik

Meer
Dr Chris Cambre

Meer
Prof Dr Raf De Jongh

Meer
Dr Anita van Domselaar

Pijnkliniek en Regeneratief Centrum

Dr Anita van Domselaar studeerde in 2016 af als anesthesiste aan de KU Leuven, met een aanvullend certificaat van Postgraduate Advanced Studies in Algology (pijngeneeskunde).

Meer
Prof Dr Philip Van Kerrebroeck

Urologie

Prof. dr. Philip Van Kerrebroeck behaalde in 1978 zijn artsdiploma aan de Universiteit Leuven. Sinds 1996 werkte hij als uroloog in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en is hoogleraar Urologie aan de Universiteit Maastricht.

Meer
Dr Lodewijk Van Wynsberge

Urologie

Dr Van Wynsberge is algemeen uroloog met focus op preventieve kankerscreening (oa prostaatkanker en blaaskanker), chirurgische en medische behandeling van urologische tumoren en second opinion uro-oncologie. Hij is mede oprichter van de Associatie Urologie Hageland (RZ-Tienen-Aarschot-AZ-Diest) en werkt ook in Life Expert Centre.

Meer
Nadine Wiemeersch

Kinesitherapie

Nadine Wiemeersch is gespecialiseerd in pelvische reëducatie en behandelt zowel urologische als gynaecologische klachten. Ook doet zij prenatale en postnatale begeleiding, steeds op individuele basis.

Meer
Prof Dr Patrick Willems

Genetica

Dr Willems is de oprichter en directeur van GENDIA (www.GENDIA.net), een netwerk van genetische laboratoria. Hij is de auteur van meer dan 250 wetenschappelijke publicaties, waaronder vele papers in toptijdschriften zoals Cell, Nature en The New England Journal of Medicine.

Meer