Maak een afspraak

Nieuw bij het centre?

Rechtstreeks met een arts

Prof Dr Maarten Albersen

Andrologie

Prof. Dr. Albersen studeerde af als uroloog en volgde nog een bijkomende specialisatie in de andrologie: mannelijke seksualiteit en fertiliteit. Hij is actief als uroloog-androloog en onderzoeker aan de KU Leuven en in het Life Expert Centre.

Meer
Dr Rudi Campo

Gynaecologie

Dr. Campo is één van de internationaal erkende hysteroscopische chirurgen en werkt sinds 2007 als adviseur voor endoscopische chirurgie en IVF in het ZOL ziekenhuis in Genk, België en in het Life Expert Centre.

Meer
Dr Stephan Gordts

Gynaecologie

Dr Stephan Gordts zijn volledige carriére is gewijd aan reproductieve geneeskunde. Hij is een expert in microchirurgische ingrepen en operatieve laparoscopieën. Hij werkt in Heilig Hart Leuven en Life Expert Centre.

Meer
Dr Sylvie Gordts

Gynaecologie

Dr. Sylvie Gordts is sinds 2003 actief als gynaecoloog gespecialiseerd in vruchtbaarheidsbehandelingen. Ze werkt in Heilig Hart leuven en in Life Expert Centre.

Meer
Jan Norré

Psychologie

Jan Norré is als klinisch psycholoog seksuoloog 30 jaar werkzaam in het domein van de reproductieve geneeskunde en maakt deel uit van dienst URG HHart ziekenhuis Leuven en het Life Expert Centre. Hij is verantwoordelijk voor de psychologische zorg bij de belasting die de onvruchtbaarheid en de behandeling kan veroorzaken, zowel individueel als in de relatie.

Meer
Dr Isabelle Segaert

Gynaecologie

Dr. Isabelle Segaert is als gynaecoloog gespecialiseerd in Reproductieve Geneeskunde, 3D- en 4D-echografie en herhaald implantatiefalen en maakt ook deel uit van het Life Expert Centre team.

Meer
Dr Marion Valkenburg

Gynaecologie

Dr. Valkenburg behaalde haar diploma geneeskunde aan de universiteit van Utrecht in 1984, en deed tegelijk een studie ziekenhuis wetenschappen. Zij haalde haar Amerikaanse Artsexamen en verhuisde na haar opleiding in Maastricht tot Gynaecoloog naar België in 1990. Zij besloot in 2002 zich geheel te richten op de Fertiliteit, en ging samen werken met LIFE-URG, mede door het internationale karakter van deze dienst.

Meer
Dr Helena Van Kerrebroeck

Gynaecologie

Dr. Helena Van Kerrebroeck is als gynaecoloog gespecialiseerd in de urogynaecologie en laparoscopische behandeling van goedaardige gynaecologische aandoeningen.

Meer